Quercus Liv-protect Comp 60

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Beschrijving

Quercus Liv-Protect® draagt bij tot de bescherming van de levercellen tegen oxidatieve stress en tot het behoud van een gezonde lever dankzij de aanwezigheid van mariadistel. Daarnaast draagt mariadistel bij tot de zuiverende werking van de lever en tot de vertering (galsecretie). De werkzame stof, silybine, uit het mariadistelextract Siliphos®, wordt dankzij de Phytosome®-technologie zeer goed opgenomen. Silybine is de belangrijkste molecule uit het actieve silymarine-complex die vooral terug te vinden is in de zaden van de mariadistelplant. Met vitamine E voor een extra bijdrage tot de celbescherming. Liv-Protect® is aangewezen bij een ontgiftingskuur of tijdens perioden waarbij de lever extra belast wordt (geneesmiddelen-gebruik, alcohol, …).

Gebruik

1 tablet per dag te nemen bij de maaltijd.

Samenstelling

Siliphos®Phytosome®¥288 mg ; Vitamine E (162,5%*)¥19,5 mg ; waarvan/ dont/ of which Silybum marianum (33% silybin)¥115,2 mg

Indicatie

Bescherming levercellen – gezonde lever

Details
CNK4380549