Lepivits Magnesium-kalium Caps 120

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Kaliumcitraat, dat van nature voorkomt in fruit en groenten, zorgt voor de aanvoer van kaliumbicarbonaat. De toevoeging van magnesiumcitraat vermindert magne- siumverlies ten gevolge van stress en/of lichamelijke inspanning.

GEZONDHEIDSCLAIMS

- Magnesiumcitraat draagt bij tot de cellulaire elektrolytenbalans;

- Magnesium en kalium zorgen voor een normale spierfunctie;

- Kalium helpt de bloeddruk normaal te houden.

VOORDELEN VAN DE FORMULE

- Geconcentreerd met natuurlijke kalium- en magnesiumcitraten;

- Natuurlijke doseringsvorm (pullulan) en excipiëns (rijstzetmeel);

Gebruik

4 capsules per dag, bij de maaltijd en een glas water.

Samenstelling
Ingrediënten

Tripotassium citraat 300mg, Magnesium citraat 150mg, : rijstzetmeel; capsule omhulsel : 100% plantaardige pullulan.

Voedingswaarde informatie 1 capsule R %*
4 gélules
Potassium élément 108mg 22
Magnesium element 24mg 25
Indicatie

AANBEVELINGEN

Dit voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl en is geen geneesmiddel. Informeer uw arts en/ of apotheker als u gelijktijdig medicijnen gebruikt. Niet geschikt voor kinderen jon- ger dan 12 jaar, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, ouderen, mensen met nieraandoeningen, diabetes met insulineresistentie, of mensen die be- handeld worden voor hoge bloeddruk. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bewaren bij kamertemperatuur en op een droge plaats. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Contra indicatie

Niet geschikt voor kinderen jon- ger dan 12 jaar, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, ouderen, mensen met nieraandoeningen, diabetes met insulineresistentie, of mensen die be- handeld worden voor hoge bloeddruk.

Gegevens
CNK3202165
FabrikantenLepi Vits Belgium
MerkenLepivits
Breedte58 mm
Lengte99 mm
Diepte58 mm
Hoeveelheid verpakking120