Cutimed Siltec Sorbact Schuimverb 12,5x12,5cm 10

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Indicatie

Cutimed Siltec Sorbact is een antibacterieel schuimverband met Sorbact wondcontactlaag. De unieke poriënstructuur in de schuimkern zorgt voor verticale absorptie van wondvocht, terwijl super absorberende deeltjes wondvocht vasthouden, ook onder compressie. De Sorbact technologie bestrijdt de infectie effectief door bacteriën aan het verband te binden. Bovendien kan Cutimed Siltec Sorbact opnieuw worden gefixeerd dankzij de huidvriendelijke, klevende siliconen border.

Details
CNK2902013
FabrikantenEssity Belgium
MerkenCutimed
Breedte190 mm
Lengte200 mm
Diepte60 mm