Cellcept 500 mg inf. opl. (pdr., conc.) i.v. flac. 4 x 500 mg

Op voorschrift
Geneesmiddel
Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Contra indicatie

• CellCept mag niet gegeven worden aan patiënten die overgevoelig zijn voor mycofenolaatmofetil, mycofenolzuur of voor een van de in"Samenstelling" vermelde hulpstoffen. Overgevoeligheidsreacties op CellCept zijn waargenomen. CellCept 500 mg poeder voor concentraat voor oplossing voor infusie is gecontra-indiceerd bij patiënten die allergisch reageren op polysorbaat 80.
• CellCept mag niet gegeven worden aan vruchtbare vrouwen die geen zeer effectieve anticonceptie gebruiken .
• Behandeling met CellCept mag niet gestart worden bij vruchtbare vrouwen zonder een uitslag van een zwangerschapstest om onopzettelijk gebruik tijdens de zwangerschap uit te sluiten .
• CellCept mag niet gebruikt worden tijdens de zwangerschap, tenzij er geen geschikte alternatieve behandeling is om orgaanafstoting te voorkomen .
• CellCept mag niet gegeven worden aan vrouwen die borstvoeding geven .

Details
CNK1468180
Breedte91 mm
Lengte142 mm
Diepte40 mm
Verpakkingshoeveelheid4
Bijsluiter