Be Energy Be Life V-caps 60

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Een volledige synergie die de levensenergie ondersteunt

Gebruik

2 caps./dag
's Ochtends bij de maaltijd

Samenstelling
Samenstelling 1 capsule
Magnesiumbisglycinaat 10% 500 mg
Guaranazaad extract 4:1 (Paullinia cupana Kunth) bio 130 mg
L-taurine 80 mg
L-arginine 80 mg
L-methionine 20 mg
Ubiquinone (co-enzym Q10) 100% 20 mg
Calcium L-ascorbaat (82% vit. C) 17 mg
Zink-L-pidolaat 20,3% 8,5 mg
Nicotinamide (vit. B3) 2,7 mg
L-selenomethionine 0,5% 1,9 mg
Pyridoxal 5'-fosfaat (vit. B6) 68% 360 µg
Antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren 5 mg
Contra indicatie

Bevat cafeïne: niet combineren met stimulerende middelen (met name voedingsmiddelen die ook cafeïne bevatten). Volgens medisch advies bij overschrijden van de RI. Niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen. Niet gebruiken bij slapeloosheid, hoge bloeddruk, maag- of darmzweren of hartproblemen. Wisselwerkingen tussen cafeïne en deze geneesmiddelen zijn mogelijk: - Pijnstillers, paracetamol en acetylsalicylzuur (aspirine): cafeïne versterkt de werking van deze geneesmiddelen en kan de opname ervan bevorderen, wat giftig kan zijn voor de lever. - Clozapine: cafeïne versterkt de werking en de giftigheid van dit neurolepticum. - Monoamineoxidaseremmers (MAO-remmers): in combinatie met deze geneesmiddelen kan cafeïne leiden tot tachycardie, lage bloeddruk, hyperthermie, encefalopathieën en rabdomyolyse. - Bloedverdunners en plaatjesaggregatieremmers: cafeïne verhoogt het risico op bloedingen. - Lithium: cafeïne verlaagt de lithiumconcentratie in het bloed. - Alendronaat: 2 uur voor en na inname van het geneesmiddel geen cafeïne gebruiken. - Verdovende en kalmerende middelen (benzodiazepinen): verminderd effect. - Diabetesbehandelingen: cafeïne kan bloedsuikerschommelingen uitlokken. - Maagzuurremmers: cafeïne vermindert de werkzaamheid ervan. - Nicotine: cafeïne kan het risico op een nicotineverslaving verhogen. - Diuretica: cafeïne verhoogt de werking ervan. - Stimulantia van het centrale zenuwstelsel (efedrine): cafeïne versterkt de bijwerkingen. - Theofylline en bronchodilatoren: risico op hartbijwerkingen. - Cimetidine: versterkt de bijwerkingen van cafeïne.

Details
CNK2879203
FabrikantenBio Life (Biolife)
MerkenBe-life / Biolife /Belife
Breedte62 mm
Lengte93 mm
Diepte62 mm
Verpakkingshoeveelheid60 g